Butikken

I et lite hjørne av FjørSilkeBris finnes en koselig liten butikk. Her selges det bl.a. engler i ulike fasonger, eksklusivt servise og glass fra PIP Studio®, og andre små ting som du ikke visste at du trengte. Bøkene som kom ut i 2011 & 2012 er også for salg her.

Klikk deg inn på bestillingskjemaet nedenfor dersom du ønsker å kjøpe bøkene og få dem direkte sendt hjem i posten.

Bok 1: «FjørSilkeBris – litt mer enn et luftslott» (2011)

Dette er boka om visjonen som ble til «litt mer enn et luftslott». Her har vi samlet FjørSilkeBris mellom to permer, og vi deler gladelig ut tips om hvordan det gode liv kan nytes. Her finnes alt fra kakedrømmer til yoga, og tips til hvordan bryllupsdrømmen kan gjøres uforglemmelig. Det hele er rikt illustrert med vakre bilder tatt av Haakon Nordvik, og vi har krydret det hele med ettertenksomme dikt av Morten Salvesen. Til boka følger en CD som setter tonen til 5 av diktene til Morten.

Bok 2: «Merket for livet med kjærlighet» (2012)

Oppfølgeren kom ut kanske nøyaktig ett år etter lanseringen av første bok. «Merket for livet med kjærlighet» byr på litt mer enn en vanlig bok. Her får du totalpakken «god mat, sterke følelser og vakker musikk». Boka fokuserer på livets føleleser, og her får du bl.a. tips og oppskrifter på mat som kan passe til ulike situasjoner i livet. Hva med å gripe dagen med en god frokost under åpen himmel sammen med gode venner og familie? Boka gir flotte tips til hvordan dette kan gjøres på en festlig måte, men det er bare ett av mange temaer som boka tar for seg. Boka inkluderer en CD med 6 sanger som er skrevet spesielt for å understreke stemningen i de ulike kapitlene. Det dreier seg bl.a. om kjærlighet, glede, sorg og takknemlighet.

 

Bestill bøkene hjem i posten, kontakt oss på e-mail:

post@fjoersilkebris.no

No Comments

Add your comment